Co se vám vybaví a co vás napadne, když se potkáte s tímto výrazem?

Zajímavá kombinace dotýkati se a zároveň porozumět signálům a reakcím těla i duše.

Často klameme sami sebe, máme strach pojmenovat konkrétně a jasně situaci. Když už víme, je třeba konat, něco s tím udělat, vytvořit nápravu, změnu….No a k tomu je třeba vnitřní sílu, rozhodnutí, čin.  Ano, můžeme zdržovat, oddalovat naciťování sebe sama, rozkrývání naší situace, rozum může potřebné kroky vyhodnotit jinak. Například, počkej ještě s tou změnou, kam se hnát, všude je to stejné, v každém partnerství něco je. Strach, nejistota a obava nás může zastavit a změnit nám úsudek o sobě.

Citlivostí k celistvosti.

Dotek však neošálíme. Dotek je jemný a reakce jasná. Mohu okamžitě říci, hmmm, to je moc příjemné. Na jiném místě vyjeknout bolestí a jinde říci, tady je to zvláštní.  Nechám na sebe sáhnout? Jsou mi doteky příjemné či trpím? Dovedu sdělit pocit? Na místě doteku to příjemně hřeje či zebe či tepe či brní?

Kombinací slova a doteků vzniká zajímavá léčivá esence. Můžete mi sdělovat něco, co vás trápí, s čím si nevíte rady, co potřebujete rozkódovat, pochopit, změnit, neopakovat. Reakce se dostavuje ihned. Vaše vyjadřování slov a emocí se propojuje s reakcí těla. Při tomto zkombinování z vás emoce vybublávají, zvědomují se a přetváří se. Problém se tudíž nemusí manifestovat na těle, a nebo se pozvolna rozpouští.

Dotekoterapie je jemné zacházení s vámi samými. Citlivostí k celistvosti. A právě s tím vám mohu pomoci, dopřejte si čas a péči o sebe. Tím, že se objednáte, máte už termín, pak už jen v myšlenkách odpočítáváte dny, kdy si zajdete do očistného prostoru, který na určitý čas patří jen vám. Začínáme…