Listopad se ponese na vlně zklidnění bouří měsíců minulých. Je to nádech na poslední fázi transformace vás samých do nové podoby. Do podoby takové, na jakou už nějakou dobu čekáte. Na nový způsob prožívání, sebeobohacování, sdílení, milování, radosti, myšlení, komunikace, vyjadřování…

V období říjnového Novoluní začala na planetu Zemi dopadat velká vlna kosmické energie. Její působení bude kulminovat na začátku prosince, kulminace bude trvat přibližně do konce prosince a její vliv skončí na začátku února. Působení této energie je hlavně v oblasti vztahů, sebedůvěry, dokončování, odlupování a vzniku nového.

V listopadu se však tato energie bude proměňovat na klid a na posílení role pozorovatele a sebepozorovatele. Tento měsíc si dělejte terapeuta méně než kdy jindy. Méně vše rozebírejte, méně na vším přemýšlejte, méně hledejte souvislosti, prostě si odpočiňte, co nejlépe dokážete. Sebe a okolí jen pozorujte. Bez hodnocení, záměru, cíle či soudu. Jen tak pozorujte, co se kolem vás děje a nechte, ať podvědomí, buněčná struktura, duše a vaši průvodci tvoří naplno pro vaše nejvyšší dobro.

Opusťte v listopadu vaše tvrdé vyhraněné názory na sebe, okolí i situaci. Není nutné v listopadu být na té či oné straně, není potřeba mít na vše názor, nechte věci prostě plynout. Buďte více se sebou, svými emocemi, se svými myšlenkami se svou duší a také se svou rodinou, známými a kamarády.

Více než kdy jindy se radujte i s těch nejmalinkatějších malinkostí a neřešte ani ten nejtragičtější problém, který vyvstane. Nechte vše více plynout bez vašeho vnějšího zásahu. Jen tak prostě buďte a vezte se na kosmické energii, která se zesiluje a připravuje nás na fázi absolutního přerodu.

Hlaďte se na bolavých místečkách, bez záměru či cíle. Jen je hlaďte.

V tento měsíc vás můžou pobolívat místa, o kterých ani nevíte, že je máte. Neřešte to, jen to pozorujte. Hlaďte se na bolavých místečkách, bez záměru či cíle. Jen je hlaďte. Nebo se naložte do vany, ne však s tím, že jdete něco vypouštět. Jen si prostě lehněte do horké vany a bez záměru tam buďte a pozorujte, co se děje. Třeba se začne něco vylučovat, třeba budete čerpat energii, třeba uslyšíte hlas svých průvodců a třeba se nestane vůbec nic. Někdy je nic mnohem více než vše.

Na listopad vám zasíláme lásku, něhu, porozumění, soucit, soulad a obrovský vděk za to, že jste tu pro nás, stejně jako jsme my tu pro vás. Vděkem zaplavujeme celou tuto planetu, celé lidské bytí, celou existenci, všechny buňky, elementy, součástky, atomy, elektrony, molekuly, prostě úplně vše.

Vděk je velmi důležité téma na listopad. Ale nepracujte na něm, jen ho pozorujte a pociťujte a nechte, ať si s vámi dělá, co chce. Plačte, smějte se, chovejte se bláznivě nebo naopak až nezvykle klidně. Děkujte všemu, co si o to řekne. Domu, kde bydlíte, dechu, který vám dává život, orgánům, zvířatům, planetě, průvodcům, lidem kolem vás. Prostě čemukoliv chcete. Ale opět se do toho netlačte, nechte ať to z vás plyne. Položte se do proudu a nechte se chvíli unášet, kam chce on. Dejte důvěru proudu, průvodcům i sobě, že plynete přesně tam, kde je to pro vás nádherné se vším, co si k nádhernosti představujete.

Máme vás rádi. Jsme při vás a držíme vám palce.