Prosinec a s ním adventní čas se ponese ve znamení velkého osobní přerodu. Po listopadovém energeticky klidnějším období začal čas tvorby přítomnosti naplno.

Kosmická energie proudí v, na i skrze planetu Zemi a ovlivňuje čím dál tím silněji každého z nás, i když si to třeba někdo neuvědomuje. Čas hluboké přetransformace je na svém vrcholu, vše je teď hlavně o nás samotných.

Jak si den tvoříme, takový bude. Jak budeme myslet, tak budeme žít. Jak budeme smýšlet, tak budeme tvořit. Jak budeme, tak budeme. Každý z nás má možnost stát se žárovkou, která může poté svítit do okolí. Než však jedinec bude žárovkou, potřebuje dostat světlo do sebe a přijmout nové myšlení a způsob tvoření.

Svět a okolí kolem každého z nás je čím dál tím více přesnějším odrazem nás samotných. Už je to nejen zrcadlo, ale už jsme to my sami. Už to není jen odraz, ale přímo náš svět. Začínáme se čím dál tím více projektovat do druhých kolem sebe. Ostatní se čím dál tím více k nám chovají tak, jak my se chováme k sobě a jak my se chováme k druhým.

Advent tento rok nebude o zastavení a rozjímání. O tom byl celý rok a především listopad, kdy byla vhodná doba na to relaxovat a přijímat s pokorou vše, co přicházelo. Advent bude tento rok vrcholem tvořivosti. Světelné kanály jsou otevřeny na svoje letošní maximum a čekají na nás, až otevřeme svoji anténu, svůj přijímač a začneme přijímat energii.

 

Pojďme z letošního adventu udělat světelné médium.

Pojďme z letošního adventu udělat světelné médium. Čím více světla dáte do sebe, tím více ho budete moci vyslat do okolí. Čím více světla do okolí vyšlete, tím více se vám vrátí a budete moci přijmout. Tím se zvýší váš světelný příjem a vy budete moci zvýšit svůj světelný výdej. Tím budete moci opět zvýšit svůj příjem a tím více svůj výdej.

Ale na samém počátku je váš příjem. Na samém počátku jste vy jako žárovka. Pokud budete jako žárovka pochroumaní, nebudete svítit sobě, ani pro druhé. A proto tu je velká světelná kosmická energie, na kterou se můžete napojit a přijímat světlo do sebe. Díky tomuto světlu se naučíte i světlo tvořit, a nakonec i posílat dál a stát se sami zářiči.

Otázka se nabízí. A co je to vlastně to světlo, co sem přichází? Jak ho mám vnímat, cítit, přijímat? Jak se mám na něj napojit, když ani nevím co to je? Nemůžu se neznalostí připojit na něco škodlivého, co mi nakonec ublíží? Na nějakou temnotu místo světla?

Odpověď je snadnější, než si myslíte. Světlo není nic jiného než energie, ze které jste tvořeni. Je to je jemnohmotná esence, ze které se skládá vaše existence a jejíž zemskou projekcí je zemské tělo. Vnímejte ho, přijímejte a ciťte skrze všemožné jemnohmotné přijímače ve vaší bytosti. Skrze třetí oko, korunní čakru, srdce, solar, chodidla a dlaně, skrze své jemnohmotné já.

glowing-2630310_1280

Pomozte si vizualizací, meditacemi, hudbou, tancem, vším, kde jste opravdu sami sebou. Není třeba se bát, že se napojíte na něco cizího, temného. Světlo je tak moc poznat, tak moc jedinečné, že si ho nelze splést. Je to čistá esence radosti, čistá esence vás samotných. Jste to vy sami. Dá se vlastně říci, že se napojujete zpět sami na sebe. Energie světla je nemanipulativní, nehodnotící, nepřikazující, nekřičící. Energie světla jste vy sami takoví, jací jste v hloubi, nebo spíše ve výši vaší existence.