Záři bude měsícem opozicí. Budeme se cítit buď velmi dobře, nebo velmi špatně. Nic mezi tím.

Bude v nás proudit radost, nebo naopak hluboký smutek. Bude se nám dařit, nebo se pokazí vše na co sáhneme. Budeme cítit velký příliv tvořivé energie, nebo budeme demotivovaní a otrávení ze života.

Nic mezi tím. Co fungovalo jeden den, druhý den bude k ničemu a naopak. Co nikdy nefungovalo teď pošlape přesně a bez chyby. Naše nálady se mohou měnit každou chvíli a úspěchy a neúspěchy se budou točit, míjet, doplňovat a střídat, kdykoliv se jim zachce.

Co nám to má dát? Co se máme z toho naučit? Září bude o sebedůvěře, o přijímání situací tak, jak jsou, o nehodnocení úspěch či neúspěchu. Bude také o pochopení druhých, kteří mají také své trable a vnitřní trápení, a proto se na první pohled chovají zle, nepřátelsky, necitlivě a chladně. Je to jejich vnitřní strach, jejich vnitřní svět, jejich cesta a my se máme v září naučit respektovat jejich cestu, nehodnotit ji a neměnit ji za každou cenu.

A také se naučit přestat se stýkat s někým, kdo mě jen vysává, tahá k zemi a v jeho přítomnosti se cítíme špatně. I krátkodobé odloučení může osvobodit nás i druhého a vztah se může zlepšit, nebo už se třeba nikdy neuvidíte. Nic není správně, nic není špatně. Je to prostě naše.

Dávejme si v září hodně pozornosti sami sobě a svým nejbližším. Nemusí to být jen rodina, ale také domácí mazlíčci, bytosti, energie, zemřelí.

Dávejme si v září hodně pozornosti sami sobě a svým nejbližším. Nemusí to být jen rodina, ale také domácí mazlíčci, bytosti, které nám pomáhají, energie, co nás podporují a také zemřelí, kteří navždy zůstali v našich srdcích. Poděkujte všem, kteří vám pomáhají, dávají naději, svobodu, objetí, lásku. Poděkujte i těm, kteří vám ublížili, odpusťte jim ve svém srdci a osvoboďte se od případných zátěží, které na vás zanechali. Září je ideální měsíc na čištění křivd, bolestí, na odpoutání se od starých vzorců, názorů a chování.

Září bude také ve znamení hodnocení naší aktuální životní cesty a hledání nového životního směru. Během září se bude vše více zvědomovat a rozvibrovávat. Vše, co nás štve, bude silně podporovat demotivovanost, bude nás to štvát ještě více, než kdy jindy. A naopak, co nám jde, co nám dělá radost, bude pro nás ještě víc úžasné, naplňující a obohacující.

A jelikož je září měsícem opozice, jednou budeme cítit silný vztek na to, co nás už dlouho nenechá spát a jednou budeme létat a připadat si jako v nebi díky rozvibrování energie ze situace, činnosti či čehokoliv jiného, co nás obohacuje. Zkusme této opozice využít dvěma způsoby.

Nejprve ve chvíli, kdy se v nás rozvibruje silný vztek, ho pořádně prožijme. Vztekejme se, naštvěme se na maximum, až tak, že se konečně rozhodneme změnit to co nás tak silně rozčiluje. Pak, až se rozvibruje silná radost, užijme si ji na maximum. Dejme si čas jen pro sebe a houpejme se na této nádherné radostné obohacující vlně.

Až pak opět přijde vibrace vzteku, vzpomeňte si, jak bylo krásné být na vlně radosti a uvědomte si, že toto je jen mrak přes sluníčko. Vnímejte vztek jako pozorovatelé, odpusťte tomu, co vás tak rozčiluje a rozpouštějte vztek ve vás. Pak, až se rozvibruje opět silná radost, zpřítomněte se co nejvíce a uvědomte si, že kdykoliv může opět přijít mrak. Třeba za minutu, třeba za hodinu, třeba za den, třeba za rok, třeba už nikdy. Užívejte si tedy naplno pocit obohacení, využijte ho na maximum, tvořte nové, rozpouštějte staré, nechte se pořádně prozářit sluncem a nabírejte energii. A pak, až zase přijde mrak, budete plní energie si ho prožít, pochopit a rozpustit ho v andělském světle.